Bengalikissala

Vaniljaviidakon

  BengaliKissala
Vaniljaviidakon
 

Click here to edit subtitle

Guestbook

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

2 Comments

Reply Vaniljaviidakon
12:28 PM on September 5, 2013 
Tervehdys sinne Kultalaaksoon! Upea poika teiltä on tullutki ja kävi tuuri, että saimme hänet pentueen isäksi. Periytti hienoa kultaista pohjaväriään kahteen pentuun ja se matsaakin oikein hyvin meidän tummaruusukkeiseltä äidiltä perittyihin leopardikuvioihin. Ainakin pyhä yritys on laittaa kuvia tänne ja päivittää sivuja muutenkin. Tällä hetkellä sivut ovat jotenkin tökkiineet ja olleet kovin hitaat. Monet yritykset esim tuohon viestiisi vastaamiseen ovat kaatuneet erroreihin.. (En saa myöskään vaihdettua tuota heppajutskat käyttäjää vaniljaviidakoksi, vaikka teen kuten tuesta neuvottiin.)
Aurinkoista syksyä teille ja kisusille!
Reply Sanna Hagelberg
5:40 AM on August 24, 2013 
Sulon kasvattaja täältä Kultalaakson kissalasta moi! Kiva nähdä että teille on noin hienoja pentuja syntynyt! Olisi kiva jos laittaisitte jatkossakin pennuista kuvia kun ne kasvavat, mielelnkiintoista nähdä millaisia heistä kasvaa.
Tässä omat sivuni, jotka taidan kyllä laittaa uusiksi siihen mennessä kun meille tulee seuraava pentue toivottavasti talveksi :) https://sites.google.com/site/kultalaaksonbengalit/