Bengalikissala

Vaniljaviidakon

  BengaliKissala
Vaniljaviidakon
 

Click here to edit subtitle

Blog

Vaniljaviidakon Vega

Posted by Vaniljaviidakon on September 7, 2013 at 12:35 AMTänään syyskuisena perjantaina auringonsäteiden keskeltä teille esittäytyy Lyyran tähdistön päätähti, valovoimainen Vaniljaviidakon Vega, joka väriltään kuuluu Venuksen kullanruskeaan gängiin. Aloimme erottamaan tytöt toisistaan kuitenkin melko nopeasti selän pituussuuntaisten viivojen ansioista. Venuksella menee keskellä selkää yksi ohut suora viiva, kun taas Vegalla risteilee kolme paksumpaa. Molemmilta isältä peritty kultainen pohjaväri ja äidin kauniit leoparditäplät. Luonteeltaankin kaksikko on vähän samasta kategoriasta - kiltti, herttainen ja kaikkien kaveri. Vauhtia löytyy tietysti hyvin pentumaiseen tapaan.

Vegalla on luovutusviikolla pitkä ajomatka edessään, sillä hän lähtee uuden perheensä mukana aina Jyväskylään asti. Siellä myös koiranpentu odottaa uutta leikkikaveriaan telmimään. Pennun valinta on yleensä aika kinkkistä puuhaa ja valinta on vaikea, mutta tässä tapauksessa ei ollut kahta puhettakaan kuka pennuista vakuutti uuden omistajansa. Vega sinnikkäästi (muiden vedelleessä päiväunia taustalla) tunki emäntäehdokkaansa laukkuun eikä luovuttanut ennen kuin todettiin, että tämä se varmasti sitten on!

 

 

Tarkoituksenani oli tänään viedä pahvit laatikossa keräykseen, mutta pennut päättivät majoittautua samaiseen laatikkoon, enkä raaskinut ajaa poiskaan. Nämä kuvat ovat siitä tuoksinnasta, kun kukaan ei meinannut pysyä aloillaan. Pääosassa siis Vega, siskojen ja äitimammam hääräillessä ympärillä.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments