Bengalikissala

Vaniljaviidakon

  BengaliKissala
Vaniljaviidakon
 

Click here to edit subtitle

Blog

Vaniljaviidakon Venus esitt?ytyy

Posted by Vaniljaviidakon on August 26, 2013 at 3:45 PM

Venus Vaniljantytär mönki tapansa mukaan tänään syliin, ihan leuan alle mistä on kätevä pusutella menemään. Siitä sain inspiksen tehdä hänelle henkilökohtaisen esittelypostauksen ja jatkan tästä pentu kerrallaan, kunhan saan pikku riiviöt vain kiinni ja pysymään paikallaan kuvauksen ajan!

Venus on jo löytänyt oman tulevan kotinsa ja nimettiin rakkauden jumalattareksi tulevan jumalallisen veljessarjansa mukaisesti. Perheessä odottaa jo valmiiksi kaksi bengalipoikaa. Valintaan myötävaikutti osaltaan Venuksen Lonely Rider -luonne, josko poikien symbioosi olisikin toisinaan tiivis, ei pikkuinen tyttö ottaisi siitä nokkiinsa. Tämä pentueen ensimmäisenä maailman nähnyt ja kevyin tytön tirsukka nimittäin on erottunut porukasta oman tiensä kulkijana jo alusta asti. Kyse ei kuitenkaan ole reppana-luonteesta vaan rohkeasta tutkijasta, joka ei tarvitse sisarten tukea seikkailessaan ympäri taloa. Kolme muuta pentua myös nukkuvat ja syövät melko samalla rytmillä / samassa paikassa. Neljättä on etsitty muutamaan ottteeseen ja hän onkin saattanut nukkua ihan toisessa päässä taloa täysin tyytyväisenä.

Toisaalta Venus on äärimmäisen ihmisrakas ja siksi tuleekin kaikkein useimmin itsenäisesti syliin. Ja nyt kun tarkemmin ajattelen, onko ne muut koskaan syliin itse tulleetkaan? Sylissä viihtyvät kaikki sen minkä viihtyvät, mutta pikku V on välillä sylkyttelemässä pitkät tovit.
Tänään hellyyshetken aikana kehrättiinkin niin ison kissan lailla! Tähän mennessä pennuista on kovaan ääneen kehrännyt ja jalkoja päin puskenut lähinnä "Pallis" (jota pitäisi ehkä lakata jo kutsumasta pallikseksi, koska eivät sitten koskaan laskeutuneetkaan..) joka erottuu pentueesta myös hyvin omaperäisesti. Hänestä sitten oma postauksensa vuorollaan.

Venus on puheliain ja jutteleekin suoraan silmiin katsoen oikein intensiivisesti. Siinä ei kertakaikkiaan voi olla muuta parempaa tekemistä ihmisellä! Pienelllä suloisella äänellään hän vastaa aina vuorollaan kysymyksiin. Venuksessa on vielä sen verran vauvaa jäljellä, että hän on ainoa, joka käy hiukan koittamassa, toimisiko maitopalvelu vielä. Vaan Vaniljapa koittaa nopeasti muuttaa tilanteen pesutuokioksi eikä tosiaan anna enää pentujen imeä. Hienosti ovat suursyömärit silti kasvaneetkin. Ruokaa menee melkoista vauhtia!

Ulkonäkönsä mukaan tytöt ovat jakautueen kahteen eri sarjaan päänsä muodossa ja pohjavärityksessä. Silloin kun ei vielä ollut nimiä ja aluksi piti jotenkin oppia vauvat tuntemaan, niin kutsuimme (ja yhä vaan edelleenkin) kahta saman oloista nimillä musta pallopää ja ruskea pallopää, jotka lastemme suissa muotoutuivat nopeasti nimiksi mustispallis ja ruskispallis. Venus ei ole näistä kumpikaan vaan on perinyt äitinsä villimmän lookin ja on porukan pitkäkorvaisin kaunotar. Pohjaväri on hänellä myös selkeästi vaalein ja kullansävyisin, tämä taas isän puolelta. Kuviot tulevat olemaan varmasti yhtä hienot kun Vaniljalla, kunhan vaan pikkuleopardi tuosta kasvaa ja turkissa ruusukkeet aukeavat.

Kuvat puhunevat puolestaan :)

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments