Bengalikissala

Vaniljaviidakon

  BengaliKissala
Vaniljaviidakon
 

Click here to edit subtitle

Blog

Vauhdin hurmaa, vessailua, v-alkuisia nimiehdotuksia..

Posted by Vaniljaviidakon on August 7, 2013 at 2:30 PM
Pennut kehittyvät näköjään sitä tahtia ettei toivoakaan ajankohtaisista päiviyksistä. Vauvat vievät suurimman osan energiastani (varsinkin kun ovat alkaneet juosta..) mutta on siinä sivussa ehditty sentään kunnialla hoidella kesän kohokohta ratsastuskisojen osalta. Saalis vuonohevosmestaruuksista näyttää siis tältä ja kesävatsamies selvisi pömppiksestään huolimatta mukavasti molempina päivinä. Nähtiin samalla Forssaa ja muita vuonisihmisiä. Mahtava reissu kaiken kaikkiaan! Ensi kesänä aion myös huolehtia, ettei mahaa päästetä tuohon kuntoon
Seuraavaksi treenataan sekä hevosta että ratsastajaa syksyn matkaratsastuskisoihin, kunto hakusessa vähän molemmilla.. Nyt ollaan päästy nauttimaan aivan uudenlaisista maastoista, pitkää maalaistietä kilometrikaupalla. Siitä ne tätsyratsastajat tykkää! Mistä tulikin mieleeni, että ilmottauduin omalla hobusella MUMMOestekurssille!! En oikein osaa päättää kumpi on pahempi täti vai mummo? Seniorinkin kuullostaa jo niin pirun vanhalta. Mut jos pärjään siellä muitten mummojen kanssa enkä aiheuta valmentajassa "kaikkia sitä hevosen selkään sitte päästetäänki" -fiiliksiä, niin ehkä tämä esteratsastajan ura tästä vielä urkenee? Se vaan on vuosien ja taas vuosien jälkeen niin kivaa.

Kisurintamalta kuuluu luultavasti myös sukupuolenvaihdosuutisia

Viime perjantaina meillä kävi pentueen isäkollin omistaja katsomassa pentuja ja arveli vielä yhden olevan poika. Kyseinen muista väritykseltään ja luonteeltaan erottuva yksilö menisi kyllä pojan viikarista vauhtinsa ja rohkeutensa perusteella, mutta äitikissamme kasvattaja kävi sitten lauantaina toteamassa, että koko konkkaronkka on tyttöjä. Ja enkä itsekään ole huomannut häntien alustoissa mitään eroa, joten kallistun vahvasti jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Varaan pennuille ensimmäistä rokotusaikaa parin viikon päähän, jolloin eläinlääkärikin saa sanoa sanottavansa.

Nimien valinta vaatii uudelleen organisointia. Vanilja alkoi synnyttää juuri Harry Potter -leffan tullessa telkkarista ja koska tämän pentueen alkukirjain on V, olin funtsinut lainaavani nimet velhomaailmasta. Jotakin Voldemorttia, Villisilmää, Vauhkomieltä. Nyt pitää kuitenkin keksiä ehkä hieman naisellisempaa versiota prinsessoille

Pentujen myynti-ilmoituksenkin sain väkerrettyä tässä kaikessa hulinassa ja semmoinen löytyy täältä:

http/www.bengalikissat.com/pennut/360-vaniljaviidakko

Kolme on siis vielä vapaana. Toivotaan, että tytöille löytyisi hyvät kodit ja rakastavat perheet.


Tässä viime viikkoina juoksevat ja kiipeilevät pennut ovat alkaneet syödä ihan hullunkiilto silmissä: rahkaa, kananmunaa, broileria sekä maistelleen emon ruokia. Ekat vessailut on sujuneet tosi hienosti, mamma on oikein ylpeä! Tulee tässsä mieleen, miten joskus tuskailin koirieni kanssa sisäsiisteydestä, muttä eipä siitä sitten enenpää..

Lähipäivinä kaikista pennuista omat tarkemmat kuvansa vielä ja niitä V-alkuisisa nimiehdotuksia otetaan mielellään vastaan!

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments