Bengalikissala

Vaniljaviidakon

  BengaliKissala
Vaniljaviidakon
 

Click here to edit subtitle

Blog

Miukuisvideo

Posted by Vaniljaviidakon on July 15, 2013 at 3:55 PM


 

Aika on tapans mukaa vilahtanu ja vantuksen pentuset on tänään jo kolme viikkoa vanhoja :)
Uskomatonta kehitystä on ollut jo oikeestaan yli viikon, mutta enpä ole meinannut ehtiä sitä täällä päivittelemään.
Miukuvideokin (joka yhtä hyvin voi olla näkymättäkin, koska tässä vaiheessa kone vasta lupailee "your video will appear here")
on melko vanhaa kamaa siihen verrattuna, että kuvasin tänään rohkean nuorukaisen seikkailut kaukana kotopesästä. Olin onnistunut pitämään puhelinta väärin päin ja lopputuloksena jäppinen kävelee katossa emon käydessä vieressä vähän väliä hermoilemassa. En taida postata sitä modernia taideteostani tänne kuitenkaan..

Kaikki pennut kuitenkin kävelevät jo pieniä matkoja huojuvine pikku jalkoinensa! Ovat opetelleen muitakin kissamaailmassa tarvittavia taitoja kuten kehräystä, joka kuullostaa lähinnä narinalta ja tassujensa pesua. Osaavat jo ihan oikeaoppisesti nassuttaa anturoitaan. Ja kun ei sitten millään maltttaisi sieltä vierestä lähteä mitään muuta tekemään! Polvissa on jatkuvasti kylpyhuoneen laattojen kuviot lattialla kyyristelystä. Pennut on nyt tuotu enemmän ihmisten ilmoille olohuoneen ja keittiön rajalle, mutta pitänee palauttaa turvallisempaan paikkaan aina kun ei päästä vahtimaan. Ostan ainakin tälllä hetkellä täysin sen faktan ettei voi olla mitään suloisempaa kuin kissanpennut. Ei kertakaikkiaan voi.

Hevoispuolella on tapahtunut niin ikään kehitystä. Täti rimakauhulasta päivää on mennyt muun muassa sarjaa ja kokonaista rataa. Korkeutta ei olla juuri mitattu, mutta tuskin sitä täällä kehtaisin mainostaakaan. Paljon on kuitenkin matkaa taivallettu siitä kun hihkuin uskaltaneeni laukata yhden puomin yli.. On toki aika surkuhupaisaa, mutta kylmä totuus on että joku realisti on pidentänyt matkaa satulasta maahan ja vienyt kuolemattomuuteni sillä välin kun tein pari jälkeläistä. Jalkojaan ei myöskään olisi kiva katkoa, koska sairaalassa ei ole varaa maata. Mutta mutta, vuonohevosmestaruudet lähestyvät kovaa vauhtia ja olen kuin olenkin osallistumassa myös estekisoihin. Koulua ollaan harjoteltu enemmän tai vähemmän talvikaudellakin, mutta nyt kun on ollut mahdollisuus hypätä valmista rataa tallilla ja laitumelle on ollut helppo laittaa jotain viritelmiä, niin olenpa oikeastaan ihan innostunut pomppimisesta. Eikä enää joka laukka-askelella takaraivossa soi mää kualen, mää kuolan, mää kualen :D

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments