Bengalikissala

Vaniljaviidakon

  BengaliKissala
Vaniljaviidakon
 

Click here to edit subtitle

Blog

Taikuri on itsekin yll�ttynyt tempustaan!

Posted by Vaniljaviidakon on July 3, 2013 at 3:05 PM

Siis miäletöntä, jos tosiaan onnistun tämmösessä elämäni ensimmäisessä postauksessa (semmosiksi kai näitä kutsutaan?)
ja nyt kun painan tosta publish-napukasta, nin parhaassa tapauksessa mulla on sekä kissalalleni kotisivut että pitkään haaveilemani blogi?
Kovin pitkää sepustusta tästä ei kannata kirjottaa, jos kumminki heittää jotku errorit kehiin.

Koko illan olen näitä sivuja pienissä erissä kasaillut, eikä tietty valmiit oo vieläkään, mutta melko hyvällä maillilla siihen nähden, että parhaat ideat katko tasasesti raikuva virsi "Äiti, koska me lähetään?" "Äiti, tuu antaa mulle leipä, vettä, superpallo, mitä nyt vaan ikinä keksin, että saadaan sut sieltä koneelta pois" ja epätoivosin viritelmä "Äiti, tuu kattoon!" Sit ku raahaudun paikalle, ni "Onks tos verhos sata reikää?" Kyl nois harsoverhois pakkaa niit reikii oleen juu..

Mutta asiaan:
Meidän tuore mammalainen punnersi vihdoin 24.6.2013 maailmaan neljä maailman ihaninta pentua. Hassua miten me saatiin just ne ihanimmat:)
Ei vihdoin sen takia, että oltaisiin jotenkin odotettu syntyvän aikaisemmin, päinvastoin meinasi kiire tulla kun alkoivat syntymään melkein viikkoa aiemmin kun oltiin odoteltu. Vaan lähinnä vihdoin, koska tähän ensimmäiseen vuoteen kissanomistajana ja kasvattajaksi opiskelevana on mahtunut todella paljon uutta asiaa, ajettuja kilometrejä, googletusta, kissankasvattajakurssia, näyttelyitä, piiiitkiä puhelinsoittoja, loputtomia tekstareita ja kaikki tämä työn, lasten, kodin ja hevosen hoidon ohessa tietenkin. Palkintona kopassa möngertää pikku leopardit, joista yhdellä jo silmätkin inasen auki!

Yksi poika, jota brutaalisti kutsumme tummaksi pallopääksi, seikkailee jo kopasta ulos tasaisesti eteenpäin vaappuen ja tänä aamuna heräsimme (lomalle kun olemme) siihen, että Vanilja on retuuttanut pentunsa yläkertaan ja suoraan lasten kerrossänkyyn. Samaan paikkaan, jossa pentuja odottaessaankin tykkäsi makoilla. Pakkohan ne sieltä palmun latvasta oli takaisin maan pinnalle palauttaa, kissanäidin katsoessa operaatiota kylläkin hiukan tympeästi.

Pesueen isän Jedi-kollin omistaja kävi katsomassa pentuja viikonloppuna ja arveli siellä olevan kolme tyttöä ja yhden pojan. Tarkastelemme vielä paremmin, kunhan pennut vähän kasvavat. Pentujensa isältä Vanilja sai terveisenä kissanmaitoa ja meidän ihmislapset mehujäitä.

Yksi tyttöpentu menee Vaniljan kasvattajalle Jicarilla-kissalaan, mutta muut kaksi tyttöä ja yksi poika ovat varattavissa. Jos tässä vielä illalla jaksan (pakko päästä kohta katsomaan Hävyttömät, joka on sitten meinaan nimensä veroisesti hävyttömän hyvä sarja!) niin laitan vielä pentukuvat Kittens-sivuille ja julkaisen kuin julkaisenkin Vaniljaviidakon omat sivut!

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments